Zahvala: Tečem, da pomagam

Objavljeno: 25. maj 2016 / Dogodki

Spoštovani!

Z velikim zadovoljstvom in ponosno vam sporočamo, da je tudi letošnja, četrta dobrodelna športno-rekreativna prireditev Tečem, da pomagam, v celoti uspela in povsem upravičila svoje poslanstvo.

V novogoriškem Športnem parku smo pretekli ali prehodili skupno 2484 krogov. Zbranih je bilo 727 evrov donatorskih sredstev. Polovico tega zneska bomo uporabili za dejavnosti našega društva, drugo polovico pa namenjamo Zavodu za slepo in slabovidno mladino v Ljubljani za izvajanje programa zgodnje obravnave slepih in slabovidnih otrok.

Vsem, ki ste po svojih najboljših močeh pripomogli k uspešni izpeljavi prireditve – udeležencem, Lions klubom severne Primorske, Mestni občini Nova Gorica, donatorjem, članom in delavcem MDSS Nova Gorica ter predstavnikom drugih društev in skupin, izrekam v svojem osebnem in v imenu Medobčinskega društva slepih in slabovidnih Nova Gorica iskreno in spoštljivo

ZAHVALO

za vaš nesebičen trud, vztrajnost in prizadevnost, da na tak način ozaveščamo širšo javnost o ranljivih skupinah ljudi ter da s tovrstnimi akcijami pomagamo pri njihovi rehabilitaciji in sploh vključevanju v družbeno okolje. Pokazali smo, da s skupnimi močmi lahko naredimo res nekaj dobrega za sočloveka oz. soljudi.

Ob tej priložnosti namenjamo posebno zahvalo podjetju MAB EXPORT iz Nove Gorice za denarno podporo od vsakega pretečenega kroga. Z njihovo pomočjo smo »pritekli« 1.242 evrov. Tako zbrana sredstva bo naše društvo namenilo rehabilitaciji slepih in slabovidnih v domačem okolju.

Z željo, da se v takšnem ali še večjem številu vnovič snidemo tudi prihodnje leto, vas lepo pozdravljam.

Predsednik MDSS Nova Gorica, Igor Miljavec

Povezava do zahvale v PDF formatu: http://skrci.me/zahvala