Računalniško opismenjevanje

Program računalniškega opismenjevanja oseb s posebnimi potrebami, ki ga izvajamo v sodelovanju z Zavodom Republike Slovenije za zaposlovanje, je financiran s strani Evropskega socialnega sklada in Republike Slovenije.

ess-small

zrszs

Pri izvajanju programa Računalniško opismenjevanje oseb s posebnimi potrebami so nas podprla naslednja podjetja, organizacije in posamezniki:

  • Lions klub Nova Gorica
  • Lions klub Soča-Kobarid
  • Lions klub Zemono
  • Lions klub Vogrsko
  • Lions klub Dobrovo

Lions klub Idrija
Lions_socagolea
KOLEKTOR_2
150_let_logo
 

Koncern Kolektor je v svoji publikaciji Komunikator objavil članek o programu računalniškega opismenjevanja oseb s posebnimi potrebami, ki ga izvajamo v sodelovanju z Republiškim zavodom za zaposlovanje in je financiran s strani Evropskega socialnega sklada.

Koncern Koletror nam je za namene izvajanja programa omogočil uporabo prostorov v njihovem Razvojno-tržnem centru v Idriji.

clanek
Celotna publikacija (v PDF formatu) je dostopna na naslednji povezavi: KLIK

 

Prispevek o programu računalniškega opismenjevanja oseb s posebnimi potrebami, katerega izvajamo v sodelovanju z Zavodom Republike Slovenije za zaposlovanje in je financiran s strani Evropskega socialnega sklada, ki je bil objavljen v informativni oddaji Primorska kronika na TV Koper (začetek prispevka na časovnici: 7.45 minut)

65024566_primorska-kronika

Povezave na prispevke:
Računalniški tečaj za invalidne osebe (Primorska kronika, 7. 5. 2015)
Na Goriškem doslej izobrazili več kot 40 invalidov (MMC RTV Slovenija, 14. 5. 2015)

 

nazaj