Slepota ni ovira za podjetništvo

V sklopu projekta »Slepota ni ovira za podjetništvo«, ki je spomladi 2020 zaradi inovativnosti postal nacionalni zmagovalec, nato pa si v konkurenci projektov iz devetih držav prislužil še posebno nagrado v kategoriji "Odgovorno in vključujoče podjetništvo" na evropskem tekmovanju za spodbujanje podjetništva European Enterprise Promotion Awards (EEPA).

Medobčinsko društvo slepih in slabovidnih Nova Gorica, s podporo Primorskega tehnološkega parka, Zveze Lions klubov Slovenije in Ministrstva za delo, družino socialne zadeve ter enake možnosti, nadaljuje aktivnosti podjetniškega opolnomočenja za slepe in slabovidne. Projekt, je namenjen usposabljanju in svetovanju slepim in slabovidnim, ki se podajajo na lastno podjetniško pot. Ponuja jim znanja in veščine iz vseh podjetniških področjih ter jih opremi s praktičnimi znanji za samostojno delo.

K sodelovanju vabimo vse podjetnike oz. podjetnice, ki svoja znanja, izkušnje in veščine lahko brezplačno ponudijo posameznikom iz ranljive skupine, ki se odločajo za svojo lastno podjetniško pot. 

nazaj