Tečem, da pomagam 2015

Objavljeno: 20. maj 2015 / Dogodki

Z velikim zadovoljstvom in ponosno vam sporočamo, da je letošnja dobrodelna športno-rekreativna prireditev »Tečem, da pomagam« v celoti uspela in povsem upravičila svoje poslanstvo. V novogoriškem Športnem parku smo pretekli ali prehodili skupno 2319 krogov, kar je trikrat več kot lani in skupaj (udeleženci in glavni pokrovitelj) zbrali 2.159,70 evrov. Zbrani znesek si bomo po dogovoru razdelili naše društvo, Zveza društev gluhih in naglušnih Slovenije ter Zavod za slepo in slabovidno mladino v Ljubljani.

Vsem, ki ste po svojih najboljših močeh pripomogli k uspešni izpeljavi prireditve – udeležencem, Lions klubom severne Primorske, članom in delavcem MDSS Nova Gorica ter predstavnikom drugih društev in skupin, izrekam v svojem osebnem in v imenu Medobčinskega društva slepih in slabovidnih Nova Gorica iskreno in spoštljivo

ZAHVALO

za vaš nesebičen trud, vztrajnost in prizadevnost, da na tak način ozaveščamo širšo javnost o ranljivih skupinah ljudi ter da s tovrstnimi akcijami pomagamo pri njihovi rehabilitaciji in sploh vključevanju v družbeno okolje. Pokazali smo, da s skupnimi močmi lahko naredimo res nekaj dobrega za sočloveka oz. soljudi.

Ob tej priložnosti namenjamo posebno zahvalo podjetju MAB EXPORT iz Nove Gorice in njegovemu prokuristu g. Albinu Jasniču za neprecenljiv prispevek, ko je denarno podprl vsak pretečeni krog na omenjeni prireditvi.

Iz srca se zahvaljujemo tudi Sonji Pungertnik, Slovenki leta in naši strokovni sodelavki, ki nas je razveselila in počastila s svojo udeležbo.

Bilo nas je največ do sedaj!

Z željo, da se v takšnem ali še večjem številu vnovič snidemo tudi prihodnje leto, vas lepo pozdravljam.

Predsednik MDSS Nova Gorica
Igor Miljavec