Tečem, da pomagam 2024

Objavljeno: 28. maj 2024 / Novice

Tečem, da pomagam 2024

Deseta jubilenja dobrodelna prireditev Tečem, da pomagam je v novogoriškem športnem parku spet postregla z nekaterimi presežki. Več sto udeležencev je v dveh urah s pretečenimi ali prehojenimi 4740 krogi in donacijami zbralo skoraj 4100 evrov, ki bodo šli za pomoč slepim in slabovidnim otrokom, mladostnikom in njihovim družinam.

Medobčinsko društvo slepih in slabovidnih Nova Gorica se izkreno zahvaljuje vsem udeležencem za dobro energijo. Se vidimo naslednje leto.

Povezave:

https://primorske.svet24.si/primorska/goriska/jubilejna-deseta-prireditev-tecem-da-pomagam-je-na

https://www.robin.si/dobre-novice/rekord-za-jubilejnih-10-let-tecem-da-pomagam/

https://www.robin.si/lokalne-novice/dobrodelni-glas-prireditve-tecem-da-pomagam-se-siri-tudi-cez-mejo/

https://www.rtvslo.si/dostopno/clanki/tecem-da-pomagam-dobrodelna-prireditev/708438

http://www.primorskival.si/novica.php?oid=21455

Župan mestne občine Nova Gorica, g. Samo Turel, med tekom na dobrodelni prireditvi Tečem, da pomagam 2024.Župan mestne občine Nova Gorica, g. Samo Turel, med tekom na dobrodelni prireditvi Tečem, da pomagam 2024.Udeleženka na invalidskem vozičku na tekaški stezi med dobrodelno prireditvijo Tečem, da pomagam 2024.Udeleženka na invalidskem vozičku na tekaški stezi med dobrodelno prireditvijo Tečem, da pomagam 2024.Trije mladi obiskovalci prireditve Tečem, da pomagam 2024,se na poligonu preizkušajo v uporabi bele palice.Trije mladi obiskovalci prireditve Tečem, da pomagam 2024,se na poligonu preizkušajo v uporabi bele palice.Paraolimpijec in podjetnik Alen Kobilica v tandemu s sotekačem na dobrodelni prireditvi Tečem, da pomagam 2024.Paraolimpijec in podjetnik Alen Kobilica v tandemu s sotekačem na dobrodelni prireditvi Tečem, da pomagam 2024.